Boonen tweewielers
€154,90
€ 119,95
23% korting
Shimano
Bekijk aanbieding
Beoordelingen

Beoordeel ons ook en ontvang 5% korting

Over ons, Boonen Tweewielers Ermelo - Harderwijk

 
Boonen Tweewielers is al 60 jaar de fietsspecialist in Harderwijk en Ermelo. Aalt Boonen startte het bedrijf in 1952 in een piepklein pand aan de Fokko Kortlanglaan, waar hij een stuk of wat fietsen verkocht, maar vooral reparaties uitvoerde.
 
 
Als klein jochie scharrelde Jaap Boonen, zoon van Aalt, elke dag rond tussen de tweewielers.
Dat hij op zijn vijftiende aan de slag ging in zijn vaders zaak was niet meer dan logisch. Op zijn 25e nam Jaap het bloeiende bedrijf over. Verbouwing na verbouwing volgde, maar de kern van de winkel bestaat nog steeds; precies in het hart van de zaak, bij de trap naar de eerste etage, staan de oude muren van het allereerste winkelpand.
 
Nog steeds is Jaap dagelijks te vinden in de zaak, maar sinds acht jaar verzorgt zijn zoon André de dagelijkse bedrijfsvoering. André werkt al sinds zijn achttiende in de Harderwijkse fietsenzaak. Daarnaast runt hij samen met Ermeloër Stephan Lieftink sinds mei 2012 de webshop van Boonen Tweewielers.
Aangezien de webshop een enorme groei doormaakte gingen Andre en Stephan op zoek naar een aparte locatie om beter aan de vraag te kunnen voldoen. Dit resulteerde uiteindelijk in een compleet nieuwe fietswinkel aan de Dokter van Dalelaan 58 te Ermelo welke op 1 maart 2013 geopend is en waar vandaan de webshop volledig gerund word.
André regelt de logistiek bij bestellingen, Stephan zorgt ervoor dat de webshop altijd actueel is.
 
 
In zowel de winkels als de webshop biedt Boonen Tweewielers een kernassortiment van vertrouwde dames-, heren- en kindermodellen van A-merken als Gazelle, Sparta, Batavus, Merida, Alpina en Cortina. Daarnaast kunt u ook bij Boonen Tweewielers terecht voor elektrische fietsen, driewielers, duofietsen en tandems.
 
Boonen Tweewielers werkt uitsluitend met gediplomeerde monteurs en levert alle fietsen af met een gratis afleverbeurt.
 
 

Kinderfietsen

We bieden een ruim assortiment kinderfietsen aan.
Van stoere jongens fiets tot hippe
meiden fiets.
Bekijken

Elektrische fiets

De Elektrische fiets, ook wel e-fiets of e-bike genoemd, is er tegenwoordig voor jong
en oud en biedt veel gemak en comfort.
Bekijken

Onderdelen

Boonen Tweewielers beschikt over een groot assortiment fietsonderdelen.
Bekijken