Boonen tweewielers

Centurion - een top merk fietsen uit Duitsland

 

Geen berg is meer te hoog, geen weg meer onbegaanbaar. Met Centurion Fietsen, hét topmerk fietsen uit Duitsland zijn de mogelijkheden grenzeloos. Centurion Fietsen kun je helemaal aanpassen aan je eigen wensen, want Centurion geeft je de mogelijkheid via I-design zelf je fiets te bouwen via het internet. Je kunt echter ook je fiets laten monteren in één van de winkels van Boonen Tweewielers, dit is het U- design.

Bij Boonen Tweewielers kun je kiezen uit meerdere soorten Centurion mountainbikes die eenvoudig te bestellen zijn via de Centurion webshop. Centurion mountainbikes zijn er in alle soorten en maten. Zo heeft Centurion de serie Backfire, een serie die klassiek genoemd kan worden en zowel geschikt is voor MTB routes en racebanen als voor alledaags gebruik.

In de etalage van de Centurion webshop vind je echter ook de Cross Line serie. De Cross Line is een serie Centurion mountainbikes voor lange afstanden, maar ook voor snelle sprintjes. Een ideale fiets voor alledaags gebruik met een leuk sportief tintje. Met één van de Centurion fietsen uit de Cross Speed serie kun je pas echt goed snelheid maken én deze fiets is door het rechte stuur, de 32 mm banden en het geoptimaliseerde zadel ook goed off road te gebruiken. 

Centurion biedt ook de Numinis serie, een tourfiets die iedere ondergrond aankan. Voor de racefietsers heeft Centurion verschillende series als de Hyperdrive of Megadrive. De Eve- serie heeft een framework speciaal ontwikkeld voor vrouwen. En natuurlijk is er de E-bike van Centurion, voor dat extra steuntje in de rug. Centurion fietsen zijn verkrijgbaar bij Boonen Tweewielers.  
 
Bestelling gedaan dan kan je jouw nieuwe fiets, na 2 werkdagen, bij ons ophalen (we nemen, na je bestelling, contact met je op voor de exacte datum en het tijdstip).
 
Centurion fietsen bezorgen we ook, hier rekenen we een kleine vergoeding voor. Heb je vragen over de Centurion fietsen die je op deze pagina ziet, bel (0341 - 553519) of mail ons gerust!
  Centurion mountainbike fiets